Menu
Tablet menu

Ombordstigning! Ombordstigning!

Restaurang Mälardrottningens Julbord

- Riddarholmen, Gamla Stan, 111 28 STOCKHOLM -
Julen på Mälardrottningen är verkligen speciell. Hela fartyget andas julstämning och är vackert dekorerad med en strålande utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset.

Ett generöst julbord med marina inslag.

Här serveras ett klassisk svenskt julbord med marin touch, goda egna sillinläggningar, handrullade köttbullar, paté och sist men inte minst en riktig god hemlagad skinka. Efter att du har avnjutit allt det goda av kalla rätter samt det småvarma, bjuds det på ett riktigt stort Gottebord med allt från det traditionella julgodiset till tårtor, choklad tryffel och exotisk frukt.
Julbordet serveras: 23/11-20/12

Sittningar:

Mån-lör 18:00
Söndagar 14:00
Lunchsittning måndag-lördag 13:00 vid förfrågan (minst 50 personer)

 

Tel:+46 (0)70 455 96 34

Till restaurangen på deras hemsida >>>

Gör en bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Aspenäs Herrgårds JulbordJosefinas JulbordPå restaurang, bar eller kvarterskrogCello i Tumba - JulbordJulbord på NYTORPET Restaurang & BistroPlyms Kök & Bars JulbordLebanon Meza Lounge's Julbord 2023Övriga världens smaker

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer