Menu
Tablet menu

Carlshälls Gårds Julbord

- Långholmen, Karlshällsvägen 14 -

Här, på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm erbjuds ni ett dignande gammaldags Herrgårdsjulbord med Tradition och Innovation! Deras egen Julbåt tar er till Carlshäll. - På ÖN mitt i stan!

Julbord på Carlshäll 2023, Långholmen.

Julbordet dukas upp från 24 november t.o.m. 21 december.

Båten, m/s Rödlöga (el. m/s Tranan vid isläggning) går från Klara Mälarstrand (vid Stadshusbron) och avgår 30 minuter innan Julbordssittningen börjar. På båten blir ni bjudna på varm glögg och en kort men stämningsfull färd över Riddarfjärden. Ni anländer vid Carlshälls egen kaj där måhända självaste Brännvinskungen, L.O. Smith,  välkomnar er vid vissa ankomster. Båtresan och glögg ingår i priset!

Mer info & priser https://carlshallsgard.se/index.php/julbord-priser

Gör er bokningsförfrågan nedan

https://www.carlshallsgard.se/index.php/julbord

kontor@carlshallsgard.se

Fält markerade med * måste fyllas i

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Kumla Herrgårds julbordInvitos JulbordAspenäs Herrgårds JulbordJulbord i AlpernaTabbouli Kungsholmens JulbordRådhuskällarens JulbordSturecompagnietÖstgötakällarens JultallrikVälsmakande vilt och vegetariskt – M/S Gustafsberg VII, Strömma Kanalbolaget

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer