Menu
Tablet menu

Villa Godthems Julbord

- Rosendalsvägen 9, Djurgården - Ni önskas här varmt välkomna till en stämningsfull Jul på Villa Godthem! Mellan den 25 november och 26 december bjuder de in er till Djurgården där snön (förhoppningsvis) knarrar under skorna och eldkorgarna sprakar utanför Villa Godthem.

Julbord på Villa Godthem

Inne i den vackra grosshandlarvillan brinner brasan, glöggdoften sprider sig och ett klassiskt svenskt julbord är uppdukat. Här är julmaten omsorgsfullt tillagad efter klassiska recept och med traditionsenliga råvaror.
Villa Godthem satsar även extra mycket på de gröna och glutenfria alternativen. I år finns här även möjligheten att äta en trerättersmeny , ”Meny Classique”, för dem som inte önskar äta ett klassiskt julbord. Missa ej att dennaJulbords à la carte måste förbokas.

På deras hemsida går det bl.a. att läsa
Vi följer förstås Folkhälsomyndigheternas riktlinjer för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt för alla.
Detta gör att vi i år har färre antal platser på vårt julbord och dessa bokas upp fort.
För att du ska känna dig trygg i att boka i god tid, men ändå kunna bestämma dig i sista stund, så slopar vi nu alla avbokningsregler...

För mer info på deras hemsida, klicka här >>>

25 november - 30 november
Vardagar Lunch: 525 kr ink moms.
Vardagar Eftermiddag: 525 kr ink moms.
Vardagar Kväll: 695 kr ink moms.
Lördag & söndag: 725 kr ink moms.

1 december - 22 december
Vardagar Lunch: 595 kr ink moms.
Vardagar Eftermiddag: 695 kr ink moms.
Vardagar Kväll: 795 kr ink moms.
Lördag & söndag: 795 kr ink moms.

23 december
Hela dagen: 595 kr ink moms.

24 december
Julafton: 995 kr ink moms.

25 december - 27 december
Hela dagen: 595 kr ink moms.

Barnpriser
Barn mellan 0–3 år äter gratis
Barn mellan 4–12 år 25 kr/år
Från 13 år är det fullt pris

Skicka bokningsförfrågan nedan eller ring Tel:08-684 238 40.

Fält markerade med * måste fyllas i

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Stockholm Fisks JulbordSeskarö Wärdshus JulbordHennickehammars Herrgårds JulbordSkansens Restaurangers JulbordUnder Kastanjens JulbordJulbord på O'Learys TolvFestvåningar & festlokaler

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer