Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Miss Claras Julbord

- Sveavägen 48, Norrmalm - Missa inte Miss Claras julbord, ett elegant julbord i en miljö där Art Nouveau möter tidlös skandinavisk design. Köksmästare Gustaf Nathorst Windahl har många års erfarenhet av exklusiva julbordsserveringar på bland annat Operakällaren. För Miss Clara har han skapat ett unikt julbord där råvaran står i fokus. De omsorgsfullt tillagade rätterna serveras som bordsservering och buffé.

Julbordsklassiker som...

10 sorters sill, strömming och charkuterier tar plats bredvid moderna inslag som sticky ribs, sashimi med ponsu och gremolatasill. Lyxiga tillägg i form av hummer och löjrom kan förbeställas minst två dagar innan er sittning. Torsdag, fredag och lördag serveras julbordet till tonerna av jazzig livemusik.

Julbordet serveras 28/11 - 24/12

Pris: 895:-/person
Tillval löjrom, förbeställs 2 dagar innan: 150:-/person
Tillval hummer, förbeställs 2 dagar innan: 150:-/person
Julafton: 1195:-, inkluderat hummer och löjrom
Vegan/vegetarian: 895:/person. 5-rätters meny, bordsservering. Krävs föranmälan.

Sittningstider, 2,5h per sittning:
Vardagar: 18.00-19.30 Lördagar och söndagar: Lunch 12-13.30 och kväll 18-19.30

*Liveband torsdag, fredag och lördag
 
E-mail: matsalen@missclarahotel.com
Tel: +46 (0)8 440 67 12
 www.missclarahotel.com/sv/restaurang/julbord
Sveavägen 48

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Övriga världens smakerJulbordsmeny som serveras.Julbord med Strömma KanalbolagetCasino Cosmopol Stockholms JulbordRissne Gårds JulbordTrädgår´ns Julshow

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer