Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Carlshälls Gårds Julbord

- Långholmen, Karlshällsvägen 14 -

Här, på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm erbjuds ett gammaldags Herrgårdsjulbord med Tradition och Innovation! Deras egen Julbåt tar er till Carlshäll. - På landet mitt i stan!

Julbord på Carlshälls Gård, Långholmen.

Julbordet dukas upp från 29/11 t.o.m. 21/12.

Båten, m/s Rödlöga (el. m/s Tranan vid isläggning) går från Klara Mälarstrand (vid Stadshusbron) och avgår 30 minuter innan Julbordssittningen börjar. På båten blir ni bjudna på varm glögg och en kort men stämningsfull färd över Riddarfjärden. Ni anländer vid Carlshälls egen kaj där måhända självaste Brännvinskungen, L.O. Smith,  välkomnar er vid vissa ankomster. Båtresan och glögg ingår i priset!

Gör er bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Filipsborg Herrgårds JulbordVäxbo Krogs JulbordTradition och elegans - M/S Östanå I, Strömma KanalbolagetÖvriga världens smakerBåttaxi & CharterbåtarJulbord, aktiviteter & tävlingarAKTIVITETER, UNDERHÅLLNING & JULBORDKumla Herrgårds julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer