Menu
Tablet menu

Restaurang Skáidis Julbord

- Nikkaluokta, 981 99 Kiruna -

I restaurang Skáidi kök serveras god och vällagad mat med omtanke. Våra kockar är utmärkt duktiga på både traditionella rätter med gamla anor och nya exklusiva anrättningarna som lånar smaker och får inspiration från olika håll i världen.

Julbord med naturen som skafferi

Vi kan erbjuda måltidsupplevelser där vårt kök utgår från naturen som skafferi och traktens egna specialiteter. Basen är alltid fisken, renen, älgen, bären - det som finns i naturens skafferi. Tillsammans med ett gott vin från vår vinlista blir måltiden en upplevelse för alla sinnen. Vi tar emot stora som små sällskap, kombinera gärna er måltid med en aktivitet kring natur & kultur.

Tel: + 46 980-550 15

Hemsida>>>

Skicka bokningsförfrågan nedan

Boka Julbord

Tillbaka till sidans början

Julbord i svenska fjällen

Ovan finner du de Julbord i fjällen som vi har att presentera i den del av fjällvärlden som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Rosersbergs Slotts JulbordLebanon Meza Lounge's JulbordMedelhavets smaker på JulbordetCasino Cosmopol Malmös JulbordPlyms Kök & Bars JulbordTabbouli Södermalms JulbordFyrverkeriplattan

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer