Menu
Tablet menu

Rosersbergs Slotts Julbord

- Slottsvägen 203, 195 95 Rosersberg -

Här serveras för fjärde året i rad det mycket populärt och uppskattade julbordet under ledning av köksmästaren Natasa Jansson.  Julbordet på Rosersbergs Slottshotell är ett traditionellt julbord med klassiska delikatesser med inslag av "det franska köket".

Klassiska Juldelikatesser i Kunglig miljö.

Allén och slottsbacken är upplysta av marschaller och så länge vädret tillåter serveras glöggen utomhus på borggården. Varför inte kombinera julbordet med övernattning i deras vackra slottsrum? Under julbordsperioden kan ni boka julbord med övernattning och frukost från 1125 :- per person del i dubbelrum och 1325 :- i enkelrum.

Tel:020-112 22 22

Boka Julbord

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
TRANSPORTER & ANNATOperakällarens JulbordStallmästaregårdens JulbordJulbord på O'Learys NorrtullRestaurang Saltsjöpirs JulbordToftagårdens Julbordwww.bokajulbord.nuO'Learys Julbord, Gamla Stan

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer