Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

ICEHOTEL's Julbord

- Marknadsvägen 63, 981 91 Jukkasjärvi, Lappland -

Vore det inte skönt att slippa julstressen? Fira en lugn och stilla jul i ett härligt vinterland på ICEHOTEL. Traditionell svensk julmat och -dryck, snöiga äventyr och svenska jultraditioner väntar.

Jul på ICEHOTEL

Självklart erbjuder vi våra ordinarie aktiviteter under jul, men vi bjuder också på något extra under julhelgerna. Dansa runt granen, följ med oss på fackeltåg till den historiska gamla träkyrkan från 1600-talet och var med på ICEHOTEL Christmas Games – roliga jullekar utomhus som passar hela familjen. Och självklart kommer tomten förbi och bjuder på något litet, även för vuxna.

Antal platser: 200

Boka Julbord

Vägbeskrivning: Vid E10, 6 km mot Jukkasjärvi, 15 km öster Kiruna.

Tel: +46 980-668 00

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Norrbottens läns orter

Ovan finner du de Julbord i Norrbotten som vi har att presentera i den ort som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Plyms Kök & Bars JulbordReisens JulbordDjurönäsets Konferens & Hotells JulbordBenstockens Långtidsparkering - Arlanda AirportTärnaby Fjällhotells JulbordNya Älvsborgs Fästnings Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer