Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Sekelskifte och charm - M/S S:t Erik, Strömma Kanalbolaget

- Julbordskryssning, Göteborg -
I den vackra matsalen är atmosfären från förra seklets början bevarad. Här njuter du av skärgården samtidigt som du tar för dig av vårt förstklassiga julbord ombord på anrika M/S S:t Erik, byggd 1881.

Sekelskifte och charm - M/S S:t Erik

Vi dukar upp ett dignande julbord till både lunch och middag med traditionella rätter som gör att det vattnas i munnen! Under julbordskvällarna förhöjs julstämningen ytterligare med trubadurunderhållning.

Lunch: 450:- inklusive, båtresa t o r, julbuffé och glögg

Middag: 565:- inklusive, båtresa t o r, julbuffé och glögg

16 november - 22 december

Avgångsplats: Lilla Bommen Göteborg

www.stromma.se/godjul

031-60 96 70

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Göteborgs orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Göteborg som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
O'Learys Julbord, Mall of ScandinaviaSaxå - Julens smakerAbisko Mountain Lodge's JulbordImagine - Gothia Towers JulbordGala Jul på Galaxy - Silja LineBenstockens Långtidsparkering - Arlanda AirportPite Havsbads Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer