Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Den Gyldene Fredens Julbord

- Österlånggatan 51, Stockholm -

I jul tar sig Gyldene Freden över Öresund och hämtar den danska julefrokosten till Sverige. "Frokosten" är i själva verket en sittande lunch med svenska julklassiker, men på äkta danskt manér.

Jullunchen kommer i fyra serveringar till ert bord. På tallrikarna finns de godaste julrätterna vi kan tänka oss, av Sill, Kallskuret, Småvarmt, Ost & Dessert.

Lunchen serveras mellan 11:30 och 17:00 varje dag från 28 november till 23 december. .

Boka Julbord

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Restaurang Albertinas JulbordO'Learys Kista Event Center's JulbordFIRA NYÅR I OCH KRING STOCKHOLMLäckert julbord - M/S Carl Michael Bellman, Strömma KanalbolagetSjöbarens JulfestAlpine Event & AdventureSturecompagnietVilla Godthems JulbordBrasseriet First Hotel Nortulls Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer