Menu
Tablet menu

Julbord i Vasastan


Grills Julbord

- Drottninggatan 89, 113 60 Stockholm -
Här på Drottninggatan i centrala Stockholm dukas det i år fram ett traditionsenligt julbord med en touch av Grill. De bjuder på mängder av julens klassiker plus lite till.  Från den 1 till den 23 december kan ni här avnjuta ett julbord som ni sent kommer att glömma!

Läs mer...

Brasseriet First Hotel Nortulls Julbord

- S:t Eriksgatan 119, Stockholm - I det Grönstedtska palatset välkomnar First Hotel Norrtull er till sitt traditionella svenska julbord i en anrik miljö. Alla klassiska smaker är med samt ett stort urval av vegetariska och veganska rätter. Faciliteterna är belägna i den nästan 100 år gamla byggnaden som tidigare var Sveriges vin och spritcentral.

Läs mer...

Clas På Hörnets Julbord

- Surbrunnsgatan 20, Stockholm -

Läs mer...

Hard Rock Cafes Julbord

- Sveavägen 75, Stockholm -

Läs mer...

Elite Palace Hotel's Julbord

- Sankt Eriksgatan 115, Stockholm -

Läs mer...

Stallmästaregårdens Julbord

- Norrtull, Stockholm -

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Läckert julbord - M/S Carl Michael Bellman, Strömma KanalbolagetRestaurang Skáidis JulbordLux Dag för Dags JulbordPier 16's JulbordVälsmakande vilt och vegetariskt – M/S Gustafsberg VII, Strömma KanalbolagetFestvåningar & festlokalerVegetariska JulbordJulbord, underhållning & julshow

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer