Menu
Tablet menu

Pluras Julbord! Pluras Julbord!

Stortorgskällarens Julbord

- Stortorget 7, Gamla Stan -

Den 17e november öppnar Stortorgskällaren portarna till ett av stadens mest utsökta julbord. Köksmästare Mathias Brogie och Plura Jonsson dukar upp ett bord fyllt av specialiteter - Pluras julbord!!!

Det lagas både favoriter från slutet av 1800-talet och nya rätter. Det hemkryddas glögg och akvavit.

Stortorgskällaren ligger mitt på det anrika Stortorget i Gamla Stan. Här har den traditionella Julmarknaden bjudit på hemgjorda delikatesser och julsånger sedan 1837, en känsla vi alltid förlänger in till oss. Med värme, passion och omtanke för både mat, dryck och stämning blir det en festlig tillställning för hela familjen. Plura har sedan åtta år tillbaka setts i tv-rutan tillsammans med sin bror Carla, sina vänner Tityo och Måns Herngren i olika programserier av Pluras Kök. Här lagas det mat, spelas musik och pratas om det mesta.

Alldeles senast såg vi Pluras Jul, där det svenska folket bjöds in i stugvärmen och det lagades klassisk julmat. Den här julen har vi fått äran att låta Plura laga sina favoriter från julbordet, krydda snapsen och välja musiken på Ebenist. Det blir minnesvärda julfestligheter i några av de finaste lokalerna som finns i Gamla Stan. Med noga utvalda toner inmundigar vi julen på Pluras vis, med julbordsspecialiteter, julgodis och juldrinkar.

På plats inne i restaurangens handelsbod kan du köpa signerade exemplar av Pluras kokböcker och skivor.

För bokning av Pluras Jul i Gamla Stan, se nedan...

Mail: julbord@stortorgskallaren.com

eller Ring på: 08-10 55 33

Gör er bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Stortorgskällarens JulbordWärdshuset Lasse Majas JulbordOperakällarens JulbordFestvåningar & festlokalerKumla Herrgårds julbordInvitos Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer