Menu
Tablet menu

Mer om Julbord

D.v.s. om Julmaten och Julbordstraditionen.

Nedan kommer det gå att läsa intressanta artiklar och inlägg om Julbordstraditonen - förr & nu, Julbord, Julmat samt spännande och trevliga tips inför Julfesten.

5 roliga saker att göra efter julbordet

Att gå på julbord är ett nöje i sig, men det går att få en ännu bättre upplevelse genom att kombinera julbordet med andra aktiviteter. Att spela bowling innan eller efter julbordet är en klassiker, men möjligheterna är i princip oändliga. Idag ska vi titta lite närmare på roliga 5 saker som ni kan göra innan eller efter julbordet. Häng med!

Läs mer...

Bästa Julklappen just nu, spelen till mobilen...

Mobilspel blir alltmer populära i takt med att tekniken utvecklas och de är därför uppskattade Julklappar. Det kommer ständigt ut nya spännande spel, och det kan därför vara svårt att välja det roligaste spelet att ladda ner.

Läs mer...

Årets utgåva av Boka Julbord 2021

Visst har vi alla längtat efter god Julmat? Advent 2021 och därmed öppnar Julborden ute på stadens restauranger samt på slott & gård. I årets utgåva som nu är skickad till massor av företag finner ni ett bra urval av dem

Läs mer...

Skärgårdens julbord och julmarknader 2021

Här finner du skärgårdens julbord och julmarknader från A - Ö 2021. Äntligen är det åter dags för värdshus och gårdar på skärgårdens öar att duka Julborden och öppna Julmarknaderna. Temat är som vanligt närproducerat.

Läs mer...

Årets bästa julklappstips...

Julstämning är doften av pepparkakor och glögg, vackra julsånger, levande ljus, adventsstjärnor och allt annat som hör traditionen till. För många betyder julstämning en känsla av lugn och harmoni, men även gemenskap och glädje.

Läs mer...

Årets Glögg 2020

Årets glögg från Blossa är inspirerat av Marrakech med smaker av grönt te och mynta tillsammans med traditionella glöggkryddor. Flaskans design är inspirerad av marockanskt kakel och den grönblå färgen ska föra tankarna till havet.

Läs mer...

Årets Julklapp 2020 - Stormköket

2020 blev året då svenskarna återupptäckte den svenska naturen och stormköket representerar därför den, på många sätt märkliga, tid vi lever i. Till följd av coronakrisen har utomhustrenden accelererat kraftigt och besöken på vandringsleder och fjälltoppar har slagit nya rekord – trots en mycket begränsad turism från utlandet.

Läs mer...

Årets Utgåva! Boka Julbord 2020

2020 kommer vi sent att glömma, med tanke på hur ett litet virus från Kina påverkat samhället. Nu står dock Julen för dörren och det finns en del tappra krögare som erbjuder God Julmat. Gynna dem genom att, nu innan Jul, unna er själva den goda Julmaten på stan. I årets utgåva som nu är utgiven finner ni ett bra urval av dem

Läs mer...
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Vegansk julmiddag på fröjdas!Medelhavets smaker på JulbordetJulbord i AlpernaTradition och elegans - M/S Östanå I, Strömma KanalbolagetJulbord på O'Learys NorrtullCasino Cosmopol Stockholms Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer