Menu
Tablet menu

Fåfängans Julbord

- Klockstapelbacken 3, Stockholm -

Ta er julfest till högre höjder på Fåfängan!

Traditionsenligt inleds kvällen med välkomstglögg och under kvällssittningen bordsserveras ni gratinerad hummer som förrätt innan ni tar del av julbordet.

Några återkommande specialrätter för Fåfängan är björnbullar och älgrullader, flera nya tillkommer varje säsong. Julbordet som serveras är klassiskt, och för de som vill ha något annat erbjuder vi några mer moderna rätter. Dessertbordet och mycket mer står såklart också uppdukat.

Under lördagar och söndagar dukar vi fram vår härliga och gluten- och laktosfria julbrunch. Allt är glutenfritt förutom brödet, men vi erbjuder även vårt glutenfria hembakta bröd på beställning. På julbrunchen går det att finna både de klassiska brunch- och julrätterna.

2017 serveras julbordet från 23 november till 21 december.

Vår restaurang rymmer upp till 110 gäster i ett sällskap och är tillgänglig både för mindre sällskap och för exklusiv bokning mot offertförfrågan. Ni som abonnerar för kvällen kan även stanna längre för dans och fest.. Är ni färre än 70 personer men vill abonnera hela lokalen så betalar ni för 70 personer och lokalen är er!

För en lite lyxigare och intimare upplevelse kan du abonnera vårt spektakulära Lusthus, med anor från 1700-talet. Lusthuset rymmer privata sällskap upp till 30personer med egen servitör och ett privat uppdukat julbord.

Fåfängan är KRAV-märkt och har en tydlig ekologisk inriktning både när det gäller mat och dryck.

Sittningstider och priser:

Lunchsittning 11:30 mån-fre – 379 kr exkl moms (425 kr inkl moms)


Eftermiddagssittning 15:00 alla dagar – 469 kr exkl moms (525 kr ink moms)


Kvällssittning 19:00 mån-lör – 621 kr exkl moms (695 kr inkl moms) – inklusive en halv hummer som förrätt.

Julbrunch 11:00 lör-sön – 330 kr exkl moms (375 kr inkl moms)

Hummer går att lägga till lunch/brunch/eftermiddagssittning för 120kr. 


Vid frågor gällande julbordsbokning, vänligen besök vår hemsida fåfängan.se, alternativt via formuläret nedan eller ring 08-642 99 00

Gör er bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Julbord på O'Learys NorrtullMiss Claras JulbordM/S Segelkronans JulbordEast - JulbordVälkomna till K4 Pampas julbord!Julbord på O'Learys TolvRökeriet på Fjäderholmarnas JulbordAnnorlunda JulbordToftagårdens Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer