Menu
Tablet menu

Imagine - Gothia Towers Julbord

Fira julen hos på Imagine, 100 meter ovan marken med en gnistrande utsikt över ett juligt Göteborg!


Gothia Towers i centrala Göteborg är ett fyrstjärnigt hotell och ett av Europas största med 1200 rum inrymt i tre höghus mellan 77 och 100 meter höga. ”Tower 2”:s översta sex våningar är en femstjärnig del av hotellet och benämns Upper House.

Julaftonens julbord...

serveras på Imagine, på 29:e våningen, högst upp i Gothia Towers 3:e torn. Vår executive chef, Krister Dahl, dukar upp sitt dignande julbord med julens favoriter!
Självklart visar vi Kalle Anka & hans vänner önskar God Jul på storbildsskärm!

Var: Imagine,  Gothia Towers
Pris:  675:-
Pris för barn:  3-6 år 135:-, 7-12 år: 260:-
När: Julafton
Sittningstider: 15.00-18.00, vi stänger cirka 21.00

 
Varmt välkommen!

Tel: 031-750 88 05

Boka Julbord

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Göteborgs orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Göteborg som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Skansens Restaurangers JulbordRissne Gårds JulbordVegansk julmiddag på fröjdas!Casino Cosmopol Göteborgs JulbordHotell Lapplands JulbordTRANSPORTER & ANNATVäxbo Krogs JulbordDjurönäsets Konferens & Hotells JulbordWaxholms Hotells Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer